iPhone 6 Plus ve İlginç Test

                                             

Apple, iPhone 6 ve bir diğer modeli iPhone 6 plus’ı 9 Eylül 2014’te düzenlediği büyük bir etkinlikle dünyaya sunmuştur. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde ve as devletler de satışa sunuldu.

Şaşırtıcı şekilde büyüyen ekran boyutlarının yanı sıra yenilenen tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu iki tasarımın kalınlıkları ise 6.9mm ve 7.1mm ile birçok akıllı telefondan daha ince olduklarını söylemek mümkün.

Telefonların inceliği söz konusu olunca her akıllı telefon gibi akla gelen iPhone 6’nın arka cepte yamulur mu, bükülür mü, fiziksel olarak kalıcı bir hasar alır mı soruları akılları kurcalar hale geldi.

Sizlerinde takip ettiği gibi geride bıraktığımız günlerde yayınlanan video ile iPhone 6 Plus’ın ses tuşlarının olduğu kızımdan büküldüğü görülüyor.

Bu video paylaşımından sonra birçok kişi telefonun ne çok dayanıksız olduğu konusunda eleştiriler yapıldı ve oldukça ses getirdi. Başlar da sessizliğini koruyan Apple daha sonra bu sessizliğini bozdu ve geçtiğimiz günlerde bir grup gazeteciyi laboratuarlarına davet ederek iddialara yanıt verdi.

Apple iPhone 6 ailesi ile bu konular gündeme iyi oturunca, çok fazla farklı kaynakta kendi testlerini gerçekleştirmeye başladılar. Bu testler reklam yapmak amaçlı olabilseler de kimi gerçekten bir şeylere cevap veriyor. İphone 6 Plus’ı bir arabanın tekerinin altına koyarak ve ön kamerasını açarak üzerinden geçtiler. Ağırlığa rağmen iPhone 6 hiç hasar almıyor ve sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Kaynak: bmwblog.com

iPhone 6 Plus ve İlginç Test
iPhone 6 Plus ve İlginç Test

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz