Yüksek Pil Ömrü İle Lenovo Yeni Modelini Duyurdu

Günümüz teknolojisinde birçok ürün daha düşük enerji tüketme vadi veriyor. Her alanda enerji verimi oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Bu sebeple mühendisler ve iş geliştirme uzmanları yapmış oldukları ürünlerde fazla pil ömrüne gereken önemi göstermekte. Bugünlerin teknolojileri akıllı telefon ve tabletlerdeki pil ömürleri ise oldukça kısa en gözde olabilecek teknoloji ile bile bu tür cihazlar 2-3 günlük bir pil ömrüne sahip bunun üstünde olabilecek her tasarım müşteriler tarafından büyük ilgi görecektir. En son bu konuda oldukça iddialı olan Lenovo firması yeni çıkaracağı P70T kod numaralı ürününün enerji verimi yönünden oldukça iyi olacağını duyurdu.

Lenovo P70T modeli tan 45 gün şarjının gidebileceğini söyleyerek eğer doğru ise piyasaya bomba gibi düşecek bir ürün olacağına kesin gözüyle bakılmakta. Yeni çıkaracağı akıllı telefonun 4000 mAh kapasiteli pili diğer telefon markalarında olduğundan 2 katı daha yüksek bir değere sahip bu yönüyle bu konudaki iddiasını doğrular yönde bir izlenim vermekte.

Bu denli iddialı bir gün sayısı için sadece pil değerini yüksek tutmak yetmiyor ayrıca ürün içinde pil ömrünü uzatacak ekstra önlemlerde var. Örneğin telefonun her ekran kapanışı sonrası kullanılmayan bütün uygulamalar siz istemeseniz de kapanmakta olup bu sayede pim ömrünün artması hedeflenmiştir.

Yüksek Pil Ömrü İle Lenovo Yeni Modelini Duyurdu
Yüksek Pil Ömrü İle Lenovo Yeni Modelini Duyurdu

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz