Samsung Galaxy Note Edge’nin Türkiye Fiyatı

Samsung teknolojik ürünlerine her geçen gün bir yenisi ekliyor ama ülkemizde satışa sunduğu yeni akıllı telefon şimdiden büyük ilgi odağı oldu. Güney Koreli Samsung’un önce Güney Kore’de satışa sunduğu Galaxy Edge artık Türkiye’de.

Samsung’un kavisli ekrana sahip olan Galaxy Edge’si Türkiye’de satışa çıktı ve satışa çıktığı andan itibaren büyük beğeni topladı.  Galaxy Edge piyasalar içinde rekabete neden olacağı da belli oldu.

Cihazın en önemli özelliklerden biri 3 GB Ram sunması. Birçok kişinin satın almak için heyecanlandığı Galaxy Note Edge Türkiye’de piyasaya çıktı ve Samsung yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre ise belirlenen fiyat 2 bin 799 lira olarak belirtildi.  Ürün yüksek fiyatına rağmen şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

Türkiye pazarında alıcılar acele etmeli çünkü belli noktalarda sınırlı sayıda satışa sunuluyor. Galaxy Edge kavisli ekranıyla dikkatleri üzerine çeken 5.6 inç’lik Süper AMOLED ekrana sahiptir. Note Edge’de deklanşöre basıldığı anda kamera lensinin titremesiyle bulanıklığı engellemeye yarayan akıllı OIS özelliğine sahiptir. Galaxy Edge’nin Hızlı Şarj ve Çoklu Pencere özellikleri bulunmaktadır.

Cihazda saat, hava durumu, haber akışı gibi birçok bildirim kıvrımlı kenar sayesinde görüntülüyor. 2560 × 1600 piksel çözünürlüğe sahip cihaz 524 ppi piksel yoğunluklu olan  5,6 inçlik Super AMOLED ekranla birlikte Gorilla Glass 3′le kaplıdır.

8,3 mm kalınlığı sayesinde  Galaxy Note 4’ten 0,2 mm daha incedir ve  telefonun ağırlığı ise 174 gram olarak ölçülmektedir. 2,7 GHz hızında çalışan Snapdragon 805 işlemcisi bulunur ve Adreno 420 grafik işlemciden ve 3 GB RAM’den gücünü alır. Üründe 32 ve 64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunacaktır.

Samsung Galaxy Note Edge’nin Türkiye Fiyatı
Samsung Galaxy Note Edge’nin Türkiye Fiyatı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz