Nexus 6’dan Büyük Sürpriz

Nexus 6’dan Büyük Sürpriz

Motorala ve Google’ın ortak üretimi Nexus 6’nın bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı. Hoparlörün içerisinde gizlenen LED ışığı ortaya çıktı. Bu ışığın ne işe yaradığını ise birçok kişi merak ediyor. Nexus 6 geride bıraktığımız günlerde tanıtıldı ve muhteşem bir çıkış yakaladı. Yoğun ilgi gördü ve stoklar tüketildi. Amerika Birleşik Devletleri’nde hemen hemen hiç kalmadı, telefonun satışı yapılan sitelerde de durum aynıydı ve stoklarda sorun yaşandı. Çarşamba günleri stokların yenileneceği açıklandı.

Kamera özellikleri herkes tarafından çok beğenildi. Akıllı telefon ise ilk 10 içerisine girdi. Bu LED ışık bildirimleri göstermiyor ve yeşil-mavi-kırmızı renklerinde yanıyor. Bu ışığı fark edip aktifleştirmek ise kolay bir iş değil. Geliştiriciler tarafından yakılabiliyor. Motorola’nın telefonlarında bu ışık aslında sık sık kullanılıyor. Önceleri birkaç modelde de bu yöntemi kullanan Motorola telefonun bataryası tükendiğinde sinyal veriyordu.

Telefonun fiyatı ise yaklaşık 1750 TL civarında olacağı biliniyor. Bu sürpriz ileride parti uygulamarın da görünebilecek. Çoğu kişi bu LED ışığını kullanıcılar fark etmek de güçlük çekiyor ve kullanımı henüz bilinmiyor. Bu LED ışığının ne işe yaradığı hakkında ki fikirler ise oldukça değişken. Motorola tarafından yapılacak açıklama bekleniyor.

Kaynak: techradar

Nexus 6’dan Büyük Sürpriz
Nexus 6’dan Büyük Sürpriz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz