Yeni Call of Duty Zombi Modu Hazır

Call of Duty Gelişmiş Harp – Advanced Warfare modunu serbest bıraktı. Bu römork oyunu zombi moduna sahip olabileceğini de bugün bize gösterdi. Ancak, oyun 4 Kasımda gelecekti ama ne zaman geleceği söylenmedi ve neden gelmediği de. Bu nedenle zombi modu hiçbir yerde bulunamadı. Sadece bir sonraki güncelleme için onu görmek umut olabilir. Uzun zamandır gerçekten bir zombi modu isteyenler ise hala bekliyor.

Call of Duty zombi modu yeni onaylanarak piyasaya sürülecek ve biz şimdi Exo Zombies olarak bunu biliyoruz. Onlar hızlı ve öfkeli görünüyor.

Parlak ışıklarla zombiler tarafından bir askerin çevrildi ve vurulduğu trailerında gösteriliyor. Askerin cephanesi biterse ve o gemide uçakla kaçarsa yangın sağlar. Isırılmış olup olmadığını görmek için diğer asker onu denetler ve o aşağıda katliam için uçağın dışına eğilir o haydut zombi tarafından kapılır.

Bu yeni mod Exo Zombies de bunlardan söz edilmektedir bu sezon Xbox Live Gelişmiş Harp DLC için Ocak ayını beklemelisiniz. Yani açıkçası yeni Call Duty zombi modu DLC olarak geliyor olduğu teyit edilmemesi rağmen Exo Zombiler ise Advaced Warfare için çıkacak ilk DLC olacak.

Yeni Call of Duty Zombi Modu Hazır
Yeni Call of Duty Zombi Modu Hazır

Kaynak Ubergizmo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz