Razer Nabu Akıllı Bant Aralık Ayında Satışa Sunulacak

Ocak ayından önce CES oyunlar periferik üretici tarafından bu yılın başlarında duyurulan yeni Razer Nabu akıllı bant lansmanı bekleniyor.

Yeni Razer Nabu akıllı bant 2 Aralık 2014 tarihinde tanıtılacak ve sonraki hafta 99,99 dolar fiyat üzerinden satın alınabilir olacak.

Razer Nabu Smartband 4.3+ Android veya daha yüksek işletim sistemlerini çalıştıran Apple iPhone 5 akıllı telefonlar ve daha yüksek ve Android cihazlar ile uyumludur ve Bluetooth Düşük Enerji bağlantısı kullanarak akıllı telefon cihazlarına bağlanır.

Razer Nabu, iki boyutta satışa sunulacak küçük-orta ve orta-büyük ve yeşil, beyaz, turuncu ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile gelecek. Siyah önümüzdeki haftalarda ve aylarda satılacak ve daha sonra da renkli olanlar satışa sunulacak.

Razer Nabu akıllı bant sertifikalı hipoalerjenik malzemelerden imal edilir. Tam şarjla yedi gün pil ömrü ile suya dayanıklılık sunar. , Razer Min-Liang Tan, kurucularından ve CEO’su Razer Nab’nun  geniş tüketici ve son perakendelere hazır bir cihaz olduğunu geri bildirim sağlayan geliştirici testlerle hazırlandığını söyledi. Tüm özellikleri ile parlatılmış gizli bildirimler, spor izleme, sosyal yetenekleri ve daha fazlası herkes için Razer Nabu mağazasında bulunacaktır.

Razer Nabu Akıllı Bant Aralık Ayında Satışa Sunulacak
Razer Nabu Akıllı Bant Aralık Ayında Satışa Sunulacak

Kaynak: Razer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz