Süper Ve Lüks Yat Olacak şekilde Tasarlanmış Mükemmel Xhibitionist

Varlıklı insanların hobileri arasında büyük bir yer tutan deniz araçları arasında yat sektörü oldukça fazla öneme sahiptir. Bu sebeple tasarımcılar bu önem arz eden konu için oldukça fazla mesai harcayarak Xhibitionist adında bir yatın tasarımını ilgilenen kişilere sundu. Bu ürün lüks diye tabir edilen bütün özellikleri üzerinde taşımaktadır.

Bir yat için büyüklük en önemli özellikleri arasında olduğundan bu konuda bu ürünü tasarlayan kişiler oldukça bonkör davranmışlar ve 600 kişilik süper büyük bir yat inşa etmek için kolları sıvamışlar. İhtişamlı olarak üretilecek olan bu ürün Süperyacht ödüllerini hiç zorlanmadan alacaktır. Ünlü yat, araba ve motorsiklet tasarımcısı Eduard Gray tarafından süperyat profili ile tasarlanan Xhibitionist lüks yat dizel bir motora sahip ve bu motorda hibrit teknolojisi de mevcuttur. Bu yatın üzerine helikopter inebilecek şekilde tasarlanmış olması üzerinde çok çalışılarak yapıldığının göstergesidir. Ayrıca içerisinde 200-250 kişilik misafir ve konferans salonu da bulunmaktadır. İçerisinde ayrıca ürün tanıtımı ve yerleştirme alanları, podyum defile tesisleri, restoran, gece hayatı için disco ve barda mevcuttur.

Diğer özellikleri arasında güneş güverteleri, jakuzi ve özel aydınlatma LED sistemleri de yat içerisinde olan lüks özelliklerden biridir. Bu ürün kullanılmayı bekleyen ürünler arasındaki yerini koruması için oldukça fazla özellikleri olması için tasarlanmıştır.

Süper Ve Lüks Yat Olacak şekilde Tasarlanmış Mükemmel Xhibitionist
Süper Ve Lüks Yat Olacak şekilde Tasarlanmış Mükemmel Xhibitionist

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz