Windows 9 Tanıtım Tarihi Açıklandı

 

Microsoft’un merakla beklediğimiz işletim sistemi Windows 9’un tanıtım tarihi açıklandı. Bu ay sonunda gerçekleşecek etkinlik için davetiyeler basın mensuplarına gönderildi.

Microsoft’un işletim sistemi Windows 9’un tanıtım tarihi belli oldu. Yeni Windows sürümü 30 Eylül tarihinde San Francisco’da olacak. Microsoft’un hazırladığı basın davetiyelerinde Windows 9 adı yer almasa da davetlilere gelecek Windows’u anlatmak üzere katılım çağrısında bulunuldu.

Şirkete yakınlığı ile bilinen kaynaklar ve internet siteleri 30 Eylül tarihinde olacak etkinlikte Windows 9’un yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni işletim sistemi için en çok merak edilen yeniliklerden biri de revize edilmiş olan başlat menüsü oldu. Windows 8 ile birlikte karşımıza çıkan metro arayüzü yani şimdiki adıyla modern arayüz, masaüstü kullanıcılarının büyük bir kısmı tarafından hala benimsemedi.

Eleştirilere de odak nokta olan metro arayüzünü klasik olan başlat menüsü ile birleştiren Microsoft cephesinin Windows 9 için bu yeni yapıyı kullanıma sunması herkes tarafından bekleniyor. Verilen bilgilere bakacak olursak 30 Eylül 2014 ‘deki etkinlikte kurumsal pazara yönelik yenilikler de önemli bir yer tutacak gibi gözüküyor. Microsoft’un ne gibi yenilikler ile karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz. Alışamadığımız arayüzlerden sıyrılıp çok daha kullanışlı ve pratik şeyler tasarladığını umut ediyoruz. Windows 9’da en çok beklediğimiz özellikler yer alacak mı ya da yeni özellikleri beğenecek miyiz? İlerleyen günlerde yanıtlanacaktır.

Kaynak: www dw d

Windows 9 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Windows 9 Tanıtım Tarihi Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz