PS4 İçin Nike Ayakkabı Üretildi

 

Yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 4 Nike’ın ünlü bir modeli sayesinde özel tasarımlı bir spor ayakkabı yaptıracak.

Sony’nin rekor üstüne rekorlar kıran yeni nesil oyun konsolu PS4 bu sefer hiç aklınıza gelmeyecek bir yan ürün ile karşınızda olacak. Birçok oyun konsolunda rastladığımız aksesuarlar özel koruyucular, özel kontrolcülerdi. Şimdi de bu farklı araç ve tasarımlara ayakkabı katıldı. Bu ilginç ayakkabı tasarımı pek de yabancı olmadığımız bir markaya ait. Hem de herkesin yakından tanıdığı klasikleşen bir serisi üzerinden tasarlanmış.

Geçen günlerde ortaya atılan bu habere göre aslında özel bir tasarımcı kimsenin aklına gelmeyecek kadar ilginç bir tasarım ortaya çıkarmış. Bu habere göre PlayStation 4 spor ayakkabı tasarımının designerı Jonny Barry – PS4 X JRDN 4 – adlı ürünü ortaya koymuş. Nike markasında bulunan klasik Nike Air Jordan 4 tasarımı üzerinden yola çıkan Jonny Barry Sony markasını yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 ile entegre çalışma yapmaya çalışırken, söylenilen ayakkabının arka kısmında birer HDMI kablo girişi ve ürüne özel kablolar da eklenecek.

Sadece 10 özel PS4 X JRDN 4 üretileceğini ve bunların özel sipariş üzerinden ilgili müşterilere ulaştıracağını Jonny Barry röportajında açıkladı. HDMI hakkında da bunların sadece tasarımı destekleyen yan etmenler olduğunu ve bu kabloların ve portların işlevsel olmadığını söyledi.

Kaynak: theverge com

PS4 İçin Nike Ayakkabı Üretildi
PS4 İçin Nike Ayakkabı Üretildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz