Beklenen Windows 10 Creators güncellemesinin tarihi belli oldu.

Microsoft, Perşembe günkü raporlara göre 11 Nisan’da Windows 10 İçerik Oluşturucu Güncellemesinin kullanıma sunulmasını planlıyor.

MSPoweruser : ‘Microsoft’un planlarına yakın’ diyor ve piyasa tarihini takip ediyorlar. Rapora göre Microsoft, Mart ayı ortasında tamamlanan güncellemeyi imzalayacak ve Build 2017‘in başlamasından  sonra 10 Mayıs’ta başlamasını sağlayacak. Güncellemeyi biliyoruz, içten kod adı Redstone 2, bir süre Nisan ayında geliyordu. Dell, Ocak ayında CES 2017’de kaymasına izin verecek kadar nazik idi. Bununla birlikte, 11 Nisan beklenenden biraz daha erken olacağı görünüyor.

2017 için planlanan birkaç büyük Windows 10 güncelleştirmesi için ilki olan İçerik Oluşturucu Güncellemesi şu anda şirketin “İçerdekiler” tarafından test ediliyor.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, Windows 10 için söz konusu Creators güncellemesi ilk etapta bilgisayarlara, ardından ise diğer cihazların kullanımına sunulacak. Bu durum pek şaşırtıcı olmasa da, şirketin bu defa fazla önem verdiği söz konusu bu güncellemeyi bütün herkes için aynı anda sunabileceği hususundaki beklentileri maalesef ki suya düşürmüş oldu.

3D Paint ve PowerPoint 3D gibi bir dizi 3D oluşturma aracı getirilecek

HP, Lenovo, Dell, Acer ve ASUS gibi cihazlardan gelen kulaklıklar sayesinde Windows 10’u karışık gerçeklik deneyimlerine açacak. Ayrıca Windows 10 kullanıcılarının CPU kaynaklarını oyun deneyimlerine odaklanmalarına izin verecek yeni bir Oyun Modu var. Creators Update ayrıca, Microsoft’un Twitch akış rakibi Beam’in yerli 4K oyun yayıncılığını da getiriyor.

.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz