İlk yıl ücretsiz oluşu, sonraki yıllarda çok aşırı derecede düşük bir ücret ile hizmet sunuyor oluşu yıllardır Whatsapp uygulamasını her telefonun en önemli seçeneği haline getirmiş durumda. Tabii bu durum Whatsapp’ın sürekli olarak kendini yenilemesine ve gelişmesine de olanak tanıyor. Zira son günlerde ki haberlerde bu şekilde var olan haberlerden biri.

Whatsapp ve Görüntülü Konuşma

Akıllı telefon kullanan milyonlarca insanın en öncelikli tercihlerinden biri olan Whatsapp, bildiğiniz gibi sadece yazılı mesaj gönderme ağırlıklı bir sistem. Buna ek olarak sesli, fotoğraflı ve görüntülü olarak sadece mesaj gönderme şansı sunmaktaydı. Son haberlere göre, görüntülü mesaj yollama özelliği konusunda ciddi bir gelişme yapacağa benziyor.

Peki, nedir bu geliştirme? Artık Whatsapp kullanıcıları, görüntülü olarak mesaj göndermek ile yetinmeyecek ve aynı zamanda Whatsapp üzerinden görüntülü olarak anlık, canlı konuşma yapma şansına da sahip olabilecek. Tabii bu henüz daha sadece bir çok haber sitesinde yer alan bir gelişme.

Şuan için Whatsapp tarafından resmi olarak bu doğrultu da bir açıklama söz konusu değil. Fakat internet sitelerinde yer alan bu haberler gerçekten doğru ve gerçekleşecek bir yapıdaysa Whatsapp çok daha popüler ve değer kazanan bir noktaya gelecek demektir. Ayrıca bugüne değin görüntülü olarak konuşma şansı sunan uygulama sayısı oldukça fazlaydı. Fakat hiç biri, Whatsapp gibi gerçekten kaliteli bir yapı içerisinde olmadıkları, bu denli popüler bir çizgide yer almadıkları için tam olarak istenilen noktaya ulaşamadılar. Fakat Whatsapp sahip olduğu bu popüler yapıya, görüntülü konuşma özelliğini de eklerse, çok daha üst noktaya çıkacak gibi.

Biz, TeknolojiSende ekibi olarak Whatsapp’ın bu şekilde bir çalışması olup olmadığı yönünde ki haber ve resmi açıklamalar için araştırmalara devam ediyor olacağız. Sizler de bu konu hakkında ki gelişmeleri sitemiz üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

teknolojisende.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz