WhatsApp İle Sesli Arama Devri Aralandı

Dünyadaki en popüler mesajlaşma servisi WhatsApp 16 milyar dolar ödenerek Facebook tarafından satın alınalı bir hayli oldu. Satın alım sonrası çeşitli tasarımsal değişiklikler görebildik ama bunun dışında bir yenilik görememiştik.

Kısa bir dönem önce mavi tik işaretlerini kullanıma sunduktan sonra bu işaretler ile satın alım sonrası ilk ciddi yeniliğini gerçekleştirdikten sonra durmaya niyeti yok gibi görünüyor.

Tarayıcı sürümü üstünde çalıştığı söylenen WhatsApp’ın tarayıcı sürümünü hayata geçirildiği zaman en büyük dejavantajı da ortadan kalkacak.

Şirketin Facebook‘a satıldıktan sonra en büyük yenilik sesli arama özelliği olacak. Kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği bu özellik ne belki de ortaya çıkmıştır.

Sızan ekran görüntülere bakılırsa oldukça sade ve kullanışlı bir arayüz kullanılıyor. Kullanıcılarını memnun etmeyi başaracak gibi bu sunum hazırlandığı görülüyor. Ekran görüntülerine bakarsak Bluetooth kulaklıklara aktarma ile aramaya mesaj yoluyla cevap verme gibi özellikler de uygulamada yer alacak.

Bu popüler servisin sesli arama özelliği sunacak olması GSM Operatörlerini üzecektir. Gücelleme 2015’in başlarında kullanıma sunulacak.

 

WhatsApp İle Sesli Arama Devri Aralandı
WhatsApp İle Sesli Arama Devri Aralandı

Kaynak: thefusejoblin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz