Kol saati kullanmaya özen gösterenler için belli markalar vardır, onların dışında olan markaların saatlerini kullanmaktan hoşlanmazlar. Bu alışkanlık değil, sadece kaliteye verilen değerdir, işte Lacoste saat bu tarz saatlerdendir. Erkek ve bayanlar için üretilen kol saatlerinin değeri ve kalitesi tartışılmaz, son derece modern ve klasik tasarımları sentezleyerek kendine özgü bir stil yaratan firmanın ünlü yeşil timsah logosu herkesin bildiği bir semboldür. Giyim ve aksesuardan sonra kol saatleri ile de tüm dikkatleri üzerine toplayan firma, kaliteyi ucuza üreterek de oldukça takdir almıştır.

Kol saati kullanmayı erkeklerde çok seviyorlar, biliyorlar ki kol saati onlara daha farklı bir hava veriyor, bayanların dikkatleri üzerlerine odaklanıyor. Zarif bir kol saati, erkeklerin de en çok kullandıkları aksesuarlardandır. Lacoste erkek saat seçenekleri çok geniş bir yelpazede ele alınır, çok farklı tasarımların olduğu koleksiyonlar her yıl ufak tefek dokunuşlarla yenilenerek karşımıza çıkıyor. Şıklığından ödün vermeyenlerin vazgeçemediği kol saati markasıdır Lacoste, giyimi ile bütünleştirenler bu marka saatleri büyüleyici buluyor, statü sembolü olan marka artık herkesin alabileceği fiyatlarla internetten satılmaya başladı, üstelik taksit imkanı ile.

Su geçirmez, şık ama sade kol saatleri ile bayanlar da Lacoste’u tercih ediyorlar. Model çeşitliliği ile onların da hayranlığını kazanan firma, bayanların ne istediklerini bilen varlıklar olduğundan yola çıkarak, onlar için kol saatleri üretmektedir. Lacoste bayan saat çeşitliliği, estetik bir anlayışın ürünüdür. Farklı çizimlerde hayat bulan ve kendini yansıtmasını başaran modeller, bayanların gözdesi. Kendini hemen belli eden özgün bir duruşu olan kol saatleri belki de bu yüzden çok beğeniliyor, marka “ben buradayım” demeli, daha ilk görüşte ne olduğunu ortaya koymalıdır, Lacoste’ta bunları bulacaksınız.

lacoste-bayan-saat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz