Uzaktan Kumanda İle Yönlendirilen Panlight Kamera

Panlight denilen ürün fotoğrafçı Mike Garrard tarafından oluşturulan yeni bir icattır. Uzaktan kumada ile hareket eden ürün ilginizi çekebilir.  Fotoğrafçılara kendi kamera veya flaş yönünü kontrol etmek için bir yol sunuyor.

Panlight küçük bir uzaktan kumanda ile özellikle kamera veya hız ışık yanıp sönerken yön kontrolü için hafif bir çözüm sağlamak için tasarlanmıştır. Çekim yaparken daha fazla yaratıcılık eklemeye yardımcı olabilen bu eşsiz fotoğraf aksesuarları ayrı montajlanır.

23.000 dolar ile isteyen Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde Panlight proje üretim kavram sıçrama yapmak için icadı görebilir.

Küçük bir uzaktan kumanda kullanarak, şimdi kadar 100ft uzaklaşan istikamette cihazınızın noktalarını değiştirebilirsiniz. Sola ve sağa 360 derece ve yaklaşık 180 derece yukarı ve aşağı yol alır.

Off-kamera flaşı kullanarak sorunları ortadan kaldırır ve standına dönmek zorunda olan flaşın yönüne bir değişiklik yapma uzantısı düşürmek için çalıştırılır. Yeniden uzatma için bir ışık standı monte edilir. Belki bu işlemi birkaç kez tekrarlamak gerekir. Panlight doğru yönde flash  görüntüsü yakalamak için size yardımcı olur.

Panlight için en heyecan verici kullanımlarından biri uzak bir kamera ile çalışma yeteneğidir. Fuji, Olympus ve Sony modelleri gibi daha küçük, hafif aynasız kameralarda giderek daha popüler hale geliyor ve telefonunuzda bir uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor.

Uzaktan Kumanda İle Yönlendirilen Panlight Kamera
Uzaktan Kumanda İle Yönlendirilen Panlight Kamera

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz