Kırmızı Blackberry Pasaport

Blackberry en son amiral gemisi cihazları iyi yapıyor gibi görünüyor. Çok uzun zaman önce, şirket sessizce cihazın beyaz versiyonunun ön siparişleri almaya başladı ve Black Friday olarak sınırlı miktarlarda satışı beklenen kırmızı renkli Pasaport varlığını da doğruladı.

Miktarlarının sınırının ne olacağı konusunda hiçbir açıklama yapılmadı ama Black Friday yaklaştığında kesinlikle haberdar edileceğiz. Son zamanlarda bazı basın kırmızı renkli olan Blackberry Pasaport’u kılan internet üzerinde görüntüledi ve oldukça farklı ve akılda kalıcı göründüğüne karar verildi.

Ürünün özelliklerine gelince diğerlerinden yani  diğer renk seçeneklerinden çok da farklı bir şey yoktur. 1440 x  1440 piksel çözünürlüğe sahip spor 4.5 inç ekranı bulunuyor.  801 SoC 2,26 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon tarafından desteklenmektedir. microSD kart yuvası ile eşleştirilmiş dahili depolama 32GB bellek 128 GB’a kadar destekliyor ve 3GB RAM’i bulunuyor.

Üründe ayrıca fotoğraf ve video çekmek için 13MP arka kamera ve 2MP ön bakan kamera bulunuyor. Büyük bir 3,450 mAh pili bulunan ürün de etkileyici kamera özellikleri dışında Blackberry OS 10.3 önceden yüklenmiş olarak çalışıyor.

Kırmızı Blackberry Pasaport
Kırmızı Blackberry Pasaport

Kaynak: CrackBerry

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz