Microsoft’un Büyüyen Evladı Xbox One Yeni Sürüm

Microsoft’un Bü

yüyen Evladı Xbox One Yeni Sürüm

Mikrosoft yılın son güncellemesiyle Xbox One oyun konsolunu yeni özellikler ve iyileştirmeler ile bir sürüm yayımladı. Bu sürümde TV seyretmek ve oyun sistemini kişiselleştirmek için yeni yollar sunan Mikrosoft Kasım ayı sistemlerinin sunumunu yaptı. Duyurduğu sisteme göre Xbox Live oyun topluluğu, Xbox One Store ve Mikrosoftun SmartGlass platformu ile yeni bir entegrasyon sağladı.

Geliştirilmiş TV entegreasyonu ile Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Birleşik krallıklarda kullanıcılar için Twitter konuşmalarına katılabilir ve trend TV şovlarını izleyebilirsiniz. Mikrosoft aylık güncellemeler sayesinde daha da fazla aplikasyonu Xbox One kullanıcılarına zamanında sunmayı hedeflemekte. Bunlardan sadece bazılarını saymak gerekirse uzak bir yerden oyun sitelerini başlatabilmek, gelen bildirimleri kapatmak ve harici depolama alanı sayesinde yüksek hafızaya çıkabilme yeteneği sadece bazı özellikleri.

Bu tür oyun konsolların da güncelliği tutma yani teknolojiyi kendi kendine takip etme sistemi oldukça başarılı bir sistem getirecek. Oyun konsolları içinde Play Station 4 gibi yüksek kullanıcı kitlesine sahip olan Sony markası bu ürününe rakip olabilecek şekilde bir konsol tasarımı yapılmasının birbirlerinin arasında küçük bir çekişme yaratacağına kesin gözü ile bakılmakta. Bu durumun kullanıcılar tarafından pozitif bir tarafı elbet e ki var.

Kaynak: Technewsworld

Microsoft’un Büyüyen Evladı Xbox One Yeni Sürüm
Microsoft’un Büyüyen Evladı Xbox One Yeni Sürüm

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz