Eğer uygun fiyatlı bir laptop arayışı içerisinde iseniz, sizlere şu günlerde HP 255’i önerebiliriz. TeknolojiSende ekibi olarak yaptığımız araştırmalar neticesinde, özellik olarak orta düzeyde tatmin edici ve ücret olarak bir hayli indirimli olan HP 255’i bulduk, sizlerle genel hatları ile paylaşmak istedik.

Fiyat olarak baktığımız zaman güncel olarak 600 ile 700 TL arası değiştiğini gördüğümüz HP 255 laptop ile sizlerde yeni bir laptop almak istiyor iseniz, bu ihtiyacınıza çok uygun bir şekilde çözüm bulmuş olabilirsiniz. Ücretin oldukça uygun olması ve özelliklerine baktığımız vakit, özellik olarak da bir hayli tatmin edici bir noktada oluşu, modeli daha önemli bir seçenek haline getiriyor. Malum bu tür cihazlar da genelde ücret çok düşük olunca, özellikler de çok düşük olur. Fakat HP 255 ile hem uygun fiyat, hemde orta seviye de tatmin edici bir özelliğe sahip olmak mümkün hale geliyor. Aşağıdan cihaz ile ilgili genel özellik ve kullanım alan bilgisi gibi konulara ulaşabilir, sizler de uygun ise çok uygun bir ücret karşılığın da HP gibi önemli laptop markasının bu indirimli modeline kısa süre içerisin de sahip olma şanını elde edebilirsiniz.

HP 255 Özelliklerine Genel Bakış

Genel anlamda özelliklerine baktığımız vakit, AMD teknoloji yapısının tercih edildiğini görüyorız HP 255 için… E1-2100 işlemci yapısına sahip olan bunun yanı sıra 15,6 inç büyüklüğünde ki ekranı ile yeteri kadar diğer laptoplardan farkı olmayan, LED aydınlatma özelliğine sahip ve 2 GB RAM bellek yapısı ile çoğu ihtiyacınızı giderebilecek bir paylaşımlı ekran kartına sahip. Ekran kartı ise, cihazın 500 GB oranında bir depolama alanı sunduğunu da açıkça söyleyebiliriz.

Bizim Önerimiz: Eğer iş için ya da gündelik yaşam için, aşırı oyun oynama, program kullanma gibi ihtiyaçlarınız yok ise sizin için ideal bir seçim olacaktır. Gündelik hayatta ve iş hayatınız içerisin de oldukça rahat bir şekilde size fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu tür bir amaç için laptop arayanlar var ise önerebileceğimiz seçeneklerden birisi olmaktadır.

Paylaş
Önceki İçerikYeni Nexus Tablet HTC’den
Sonraki İçerikAskWitty Para Dağıtıyor
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz