Herkes internetten nasıl para kazanılır sorunun yanıtını aramaya devam ede dursunlar biz sizlere AskWitty ‘den iyi bir haber verelim. Çok uzun zamandır aktif olarak yayın yapan bu adres artık kullanıcılarına ödül vermeye ve para kazandırmaya başlıyor olacak.

Peki, nedir bu AskWitty uygulaması. Öncelikle kısaç özetlemek gerekirse, üye olan kişiler burada birbirine soru sorarak ya da yorum yaparak iletişim halinde kalıyorlar. Bunların sonrasında ise kişiler para kazanmaya başlıyor. Bir nevi uygulamaya dâhil oldukça kazançlarınız artacak demektir.

Peki, AskWitty ne kadar kazandırıyor

Verilen bilgilere göre yapmış olduğunuz her bin hamle için sizler 50 sent para kazanmış olacaksınız. Hamlelerin içinde ise site içinde yapılan birçok aktife dâhil. Yani kısaca karşınızdaki kişiye soru sormanız, yorum yazmanız, sorulara oy kullanmanız, sorduğunuz sorularda oy kullanılmasına izin vermeniz gibi her akış sizlere yeni bir hamle sayısı kazandırıyor olacak.

Ayrıca AskWitty avantajlarının bir diğer ise sadece siteye bağlı olarak kalmak zorunda kalmıyorsunuz. Aynı zamanda bu paylaşımlarınızı sosyal medyada ya da bloglarınızda paylaşarak çok daha fazla kişiye ulaşmasını ve bunun dolayısı ile de daha fazla gelir elde etmenize yardımcı olmuş oluyorsunuz. Tamamen yasal olarak işleyen bu sürecin içinde sıkıntı ekeceğiniz bir nokta bulunmuyor.

Kısa bir hesaplama yapmak istersek eğer bir sosyal ağınızda 2 bin takipçiniz olduğunu düşünün. Burada çok mantıklı sorular ile insanları çekerek ve onlara yorumlar yaptırarak, oyların verilmesini sağlayarak ortalama 1,5 dolar gelir elde edebilirsiniz.

Şuanda AskWitty para dağıtıyor ve sistem üye olan herkese 1 dolar hoş geldiniz hediyesi veriliyor. Eğer sizlerin de sosyal ağı genişse ve bol zamanınız varsa, biraz da yaratıcı ve gündemi takip ediyorsanız o halde sizler için oldukça verimli bir adres olabilir. Sıkı bir çalışma ile ayda 50 dolar gibi bir ücreti bu adresten kazanabilirsiniz.

AskWitty’den para kazanmanın şuanda tüm ana hatları bunlar bu sürekli devam eder mi ya da alt limit ücretleri ne kadar gibi bilgilerin hepsine siteye üye olarak dahil olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz