Twiiter’de artık kendini yenilemek ve birçok yeni adım atmasının çok önemli ve gerekli olduğunu bildiği için tüm yolları deneyin ve yepyeni sistemleri olan Twitter alışveriş dönemini başlattı. Artık satın al butonu ile insanlar site üzerinden alışveriş yapabilecek.

Özellikle sponsorların çok fazla işine yaratacak olan bu sistem ile hem kullanıcılar hem de satıcı yapanlar oldukça memnun kalacak gibi duruyor. Birçok firma kendi ürünlerin duyurmak için zaten Twitter adresini çok fazla kullanıyor ve web sitelerine müşteri çekmeye çalışıyorlardı. Dolayısı ile yeni dönem satın al butonu ve imkânı ile artık bu satışçıların çok daha işine yarayacak.

Peki Twitter’dan satış yapabilme imkanı hangi ülkeler için var. İnceleme yaptığımızda bu uygulamanın henüz test aşamasında olduğunu görüyoruz ve sadece ABD’de kullanılabildiğini görüyoruz.

Üstelik bu bölge içinde hemen hemen herkes için geçerli bir yöntem değil. Şuan için test aşamasında olduğunda dolayı bazı kullanıcılar abu özellik verilmiş ve geri dönüşler hakkında ya da işleyişin nasıl devam ettiği hakkında detaylar toplanıp kabul gördükten sonra sırası ile birçok ülkede de aktif olarak yer almaya devam edecektir.

Twitter’da satış dönemini açıkçası bizim halkımız oldukça istekli bir şekilde bekliyorlar. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin sayısı her geçen gün artmakta. Kişiler böylesine güvenli ve sık girdikleri adres üzerinden de alışveriş yapacak olmalarına sıcak bakıyor ve kullanacakları yönünde tepkiler veriyorlar.

Tam olarak nasıl bir işleyiş geçerli ve bu satış durumunda sitenin ne gibi kar marjları olacak şuan için bilinmiyor. Bilinen tek şey şuanda bunun test aşamasında olduğu ve çok yakın zamanda kullanıma geçiyor olacağı.

Bizce bu uygulamanı test aşamasında kalması diye bir konu olamaz. Çünkü artık birçok site büyük bir kar marjı olan internet alışveriş konusunda deneyim yaşamak istiyor. Milyarlarca kullanıcı olan Twitter ise neden bu konudan geri kalsın ki? Kazandıklarına daha fazla kazandırmak isteyen adresi gerekli tüm geliştirmeleri yapacak ve çok iyi bir Pazar alanı oluşturuyor olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz