Microsoft kendini geliştirecek her konuya el atıyor ve daha fazla kazanmak amacı ile büyümekte olan ve halı hazırda iyi bir pazarı olan oyun ve programlara da yönlenerek yeni planlar yapıyorlar. Son olarak ise gelen bilgilerin arasında Microsoft Minecraft oyunu almaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi bugün dünyada çok popüler olan ve kendi havası olan bu oyunda geçen yıl ki hasılat ise sadece 100 milyon dolar. Oldukça yüksek bir kar payı ile yapılan bu uygulama hemen Microsoft firmasının da dikkati çekmeyi başarmış ve hedeflerini yükselterek bu oyuna da hâkim olmak için tekliflerini sunmaya karar vermişler

Microsoft çok yakın zamanda Mojang firmasına ait olan bu oyunu satın alabilir ve oldukça da yüksek rakam ödeyerek firmayı da memnun edecek bir anlaşma yapabilir.  Verilen bilgilere göre ise Microsoft Mine Craft oyununu satın almak için kesenin ağzını açmış ve tam olarak 2 Milyon doları gözden çıkararak satın almanın her yolunu denemeye başlamış.  Bu anlamda görüşmelere halan devam edyor ve birçok kişiye göre bu iş satışla sonuçlanacak. Böylesine yüksek ve karşı bir satış her ihi tarafından yüzünü güldürecek ve artık MineCraft adının başına da Microsoft adı gelmeyi başaracak gibi duruyor.

Oyunun amacı nedir

Peki, Minecraft oyunun amacı nedir. Bu oyunda yapılan grafikler diğer oyunların aksişne çok daha farklı ilerliyor. Küpler ve lego tarzı oynanan oyun özellikle 10 ile 18 yaş arası büyük bir çılgınlıkla oynanıyor. Artık mobil olarak da oynanabilen oyunu her gün ise binlerce kişi indiriyor ve rol almaya başlıyorlar. Yeteneklerinizi göstermeye çalışıyor ve tüm hünerlerinizi göstererek yeni alanlar inşa ediyorsunuz.

Biraz araştırarak, biraz yetenekle oynanan oyunda özellikle bazı hilelerde göze çarpmıyor değil. İnternet alanında birçok hile bulabilir ve bunları uygulayarak MineCraft oyununda başarılı olabilirsiniz. Sizlerde oyunu hemen indirerek deneme yapabilir ve oyunun farkını anlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz