IFA etkinliği remi olarak açılmadı ama Toshiba 14 tane ürün tanıttı. Ürünlerin neler olduğuna bir göz atalım.

Mobilete konsepti adı altında farklı ihtiyaçlara odaklanmış durumda olan Toshiba Satellite Radius 11’i tanıttı. 5 farklı modla kullanılan 11.6 inç ekranı olan notebook dışında Satellite CL 10-B hafif yapısı ile dikkat çekti ve Windows 8.1’e sahip. Ayrıca Chromebook 2 isminde olan 13.3 ekrana sahip taşınabilir bir ürün de bulunuyor. Bunlar dışında Toshiba’nın yeni ürünlerinde tablet de yer alıyor. 7 inç boyunda ve Intel Atom işlemciye sahip olan tablet Windows 8.1 ile gelecek ve Office 815 aboneliği ücretsiz olacak.

İlgi çekici diğer ürün kablosuz SSD çözümü bulunan 128 GB’a sahip olan aynı zamanda USB 3.0 destekleyen bir disk. Bu disk darbelere karşı dayanıklı ve 8 cihazlık bağlantı ve veri aktarımı sağlıyor. Kapasitesi attırılabiliyor ve yedekleme desteği bulunuyor.

2015 yılında satışına başlayacağı 4K TV seçeneklerini de tanıttı. Akıllı televizyon dünyasında standart olan media oynatıcı dışında kayır özelliği de bulunacak olan yeni modeller 50 ve 40 inç boyutunda olacak.

Ayrıca Toshiba 5K çözünürlüğe sahip ve aynı anda iki kişinin farklı farklı şeyler izlemesini sağlayacak 21 : 9 oranında 84 inç büyüklüğünde olan bir TV prototipini IFA’da sergileyecek.

Bunlar dışında irili ufaklı birçok ürün fuar alanında görücülerini bekliyor.

TOSHİBA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz