The Witcher Adventure Çıktı

CD Projekt Red firmasının en sevilen yapımlarından olan The Witcher serisine yeni bir oyun daha eklendi.

Serinin sabırsızlık içinde beklenen oyunu The Witcher 3: Wild Hunt seriye farklı tarzda yeni bir oyun getirdi. The Witcher dünyası üzerine kurulu olan bu oyun diğer oyunlarda karşınıza çıkan karakterlere hayat veriyor olacak.

Oyunda sadece 4 karakteri kontrol edebilirsiniz ve kendinize özelleştirebilirsiniz. Witcher oyuncularının bildiğe gibi Triss Merigold, Geralt of Rivia, Dandelion ve Yarpen Zigrin karakterleridir.

280 kart bulunan oyunda 30 farklı canavar bulunuyor.  Witcher dünyasını da stratejik hamleler gereğince oyuncuların beğenisine sunuyor. Siz 4 karakterden birini seçeceksiniz ve size verilen zaman boyunca en yüksek puanı almaya çalışacaksınız. En yüksek puanı elde eden oyuncu da kazanmış sayılıyor.

The Witcher Adventure oyunu Amazon, Gog ve Steam üzerinden dün satışa sunuldu. Bilgisayar platformu dışında iOS ve Android için de oynanabilir olan oyunun Steam’deki fiyatı 16 TL ama Amazon’dan satın almak isterseniz 36 Euro fiyat ile kutusuyla alabilirsiniz.

The Witcher Adventure Çıktı
The Witcher Adventure Çıktı

Kaynak: czechgamer

Paylaş
Önceki İçerikXolo Opus 3 Sunuldu
Sonraki İçerikOppo R8207 Ortaya Çıktı
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz