Oppo R8207 Ortaya Çıktı

Yeni modeller üreterek gündemde kalmayı başaran Oppo yeni bir akıllı telefonu daha üretti. Cihazın adı Oppo R8207 olarak anılıyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Oppo bir başka akıllı telefonu ile tekrar karşımıza geldi. Kısa süre önce üst seviye N3 ile dünyanın en ince cihazı olan R5 akıllı telefonunu şirket tanıtmıştı. Şimdi de Oppo R8207 üzerinde yoğunlaşmış durumda. TENAA üzerinden cihazın görselleri paylaşıldı.

Normal bir dikdörtgen forma sahip olan Oppo R8207 için sızıntılara bakılırsa 5 inç boyutunda TFT HD ekran ile gelecek. Sekiz çekirdekli 1.5GHz işlemcisi olacak ve 2GB RAM’i bulunacak.

16GB dahili depolama alanı da cihaza eşlik edecek. LED Flaş destekli ile arka kamerası 13 MP ve ön tarafında 5 MP bir başka kamera yer alacak. Ürün sadece 6.85mm kalınlığındadır

Donanımsal özellikleri ile tasarımı Samsung’un A serisine ya da Apple iPhone 6’ya benziyor ama Oppo R8207 oldukça uygun fiyatlar ile satışta olacak.

Oppo geçen Cuma günü Black Friday kampanyası ile Oppo Style adlı online web mağazası üzerinde Oppo Find 7A’yı ekran koruyucusu, özel kılıfı, SD kartı ile satışa sundu. Ayrıca ekstra batarya ve 100 dolar değerinde hediye çekiyle hepsi dahil 499 dolar fiyat ile sattı.

Oppo R8207 Ortaya Çıktı
Oppo R8207 Ortaya Çıktı

Kaynak: Phonearena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz