Reeljuice Taşınabilir Şarj Paketi

Eğer çok seyahat ediyorsanız, güç mobil kullanıcı isteğiniz olabilir. Taşınabilir pil paketi taşıyan bir cihaz tasarlanmıştır. Birçok mobil cihazın şarjı çok fazla dayanmaz ama bu tür ile e-postalar, müzik, tarama ve ne istiyorsanız yapacaksınız. Telefonda birçok diğer uygulama arama ve mesajlaşma için kullanabileceğiniz bir piliniz olacak.

Eğer taşınabilir bir pil paketi arıyorsanız, size Reeljuice sunabiliriz. O piyasadaki cihazları şarj etmek için kullanılabilecek 48 inç uzunluğunda geri çekilebilir şarj kablosu özelliğinde ve sadece olağan güç bankası olarak kullanılacak.

Geliştiriciler patentli teknolojinin sadece microUSB cihazlarda değil iOS cihaz ile çalışacak olduğunu açıkladı. Yoldayken iPhone veya iPad şarj edebilirsiniz. Böylece düzenli microUSB kablosuyla birlikte, güç bankasında da Yıldırım adaptörü de bulunmuş olacak. Ayrıca, güç bankası kendisini şarj etmek için sizi herhangi kablo taşımak zorunda bırakmayacak. Bu cihaz her zaman, her yerde şarj etmek için kullanılabilir olan 10 watt hızında duvar şarj cihazı ile birlikte gelecek.

Ayrıca kullanıcı güç bankasında kalan kapasite hakkında bildirmek için LED göstergesi şarj etmek istediğiniz durumda çift USB portu sunacak. Ek bir özellik olarak, aynı zamanda bir el feneri olarak kullanılabilecek. 4800 mAh ve 10.400 mAh olarak Reeljuice iki kapasitede gelecek.

Reeljuice Taşınabilir Şarj Paketi
Reeljuice Taşınabilir Şarj Paketi

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz