Samsung Galaxy Edge Premium Edition

Samsung Galaxy Note Edge tanıtıldığında şirket sınırlı pazarlarda satışa sunulacağını söyleyerek cihazı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Son dönemde Samsung Galaxy Note Edge Almanya’da perakende satışa çıkacak. Buna kullanıcılara sorarak karar verildi. Oylar neticesinde Almanya’da satışta sunulmasına karar verildi.

Şirket Almanya’ya Samsung Galaxy Note Edge getirmek için karar verince mağazada ne zaman satılabilir olduğunu da açıkladı.  Gelecek yıl Ocak ayında perakende mağazalarında cihaz satışta olacak.  Samsung için yaklaşık 899 Euro ödenmesi gerekecek.  Almanya’da kendi online mağazasında da cihazın aynı fiyat üzerinden satışı sağlanacak.

Farkı, iyi ya da aynı Samsung Galaxy Note Edge ama Almanya’ya özel birkaç güzellik ile gelecek. Premium Edition da Flip Cüzdan, ekran temizleyici, ipuçları ve püf noktaları broşürü, 64GB EVO serisi microSD kart adaptörü ile ve üç yıl garanti içerecek olan özellikler ile gelecek. Ayrıca, ilk 500 alıcı içindeki 20 şanslı alıcıya Schwalbach şirketin merkezini ziyaret etmek için bir şans verilecektir.

Premium Edition sınırlı bir süre için mevcut olacaktır. Müşteriler ürün için son 31 Aralık’a kadar internet sitesinden ön sipariş verebilir.

Samsung Galaxy Edge Premium Edition
Samsung Galaxy Edge Premium Edition

Kaynak: Samsung

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz