Lenovo ThinkPad Helix

Lenovo ThinkPad Helix 2 Full HD ekran, Intel Core M Broadwell işlemci ve bir dizüstü olarak tablet kullanmanıza olanak sağlayan çıkarılabilir klavye ile bir 11.6 inç ekrana sahip bir Windows tablettir.

Lenovo Eylül ayında ThinkPad Helix 2 tanıtıldı ve şimdi satın almak için ülkelere dağıtıldı.

Orijinal ThinkPad Helix gibi, yeni model ile kurumsal pazarda kar sağlamayı amaçlayan şirket bir kompakt, uzun pil ömrü, sağlam tasarım ve Trackpoint sistemi ile güçlü 2-in-1 Ultrabook isteyen herkes için kullanılabilir.

979 dolar bir başlangıç fiyatı ile Helix 2 çok daha uygun olacaktır. Geçen yıl aynı modelin aynısı 1679 dolar fiyat ile satıldı.

Giriş seviyesi modeli Intel Core M 5Y10 işlemci, 11.6 inç, 1920 x 1080 piksel ekran, 4GB RAM, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.0, bir klavye dock, 128GB depolama, aktif tablası ve dijital kalemi ile gelecek.

Lenovo, aynı zamanda 8GB RAM, depolama için 256GB ve daha hızlı bir Çekirdek sunan M 5Y70 işlemciye sahip bir yüksek fiyatlı bir model daha sunacak.

Her iki model de bir Atom işlemci yerine sadece biraz daha fazla güç kullanmak için Intel’in yeni Core M yongaları yer alacak. USB 3.0 bağlantı noktası, microSD kart yuvası ve mikro HDMI çıkışı, stereo hoparlörler ve 1.75 kilo ağırlığında olacak.

Lenovo ThinkPad Helix
Lenovo ThinkPad Helix

Kaynak: Tabtech

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz