Sony Xperia Z3 Compakt Tablet

Eylül ayında, Sony, birçok bölgede Xperia Z3 Tablet satışlarına başladı. Zaten mevcut olan ülkeler dışında yavaş yavaş başka ülke pazarlarına da tablet girişine başlandı.

Tablet ile ilgilenen Kanadalı müşterileriler artık 529,99 dolar için çevrimiçi Sony Store’dan Sony Xperia Tablet Z3 Compact satın alabilir. Bu tabletin sadece WiFi versiyonu ve şu anda beyaz renkte olanı ülke için kullanılabilir olacak.

Xperia ürünlere benzer, Sony Xperia Tablet Z3 Compakt su geçirmez bir ölçüye sahiptir. Tablet 283 ppi piksel yoğunluğu ile 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip olan spor bir 8 inç ekranı ile gelecek. Tablet daha fazla depolama gerekenler için 128GB kadar yükseltilen bir microSD kart desteği ile birleştiğinde büyük bir hafızaya sahip olacak. Tablet normalde dahili depolama 32GB ve 3GB RAM ile eşleştirilmiş bir dört-çekirdekli Snapdragon 801 SoC tarafından desteklenmekte olacak.

Tablette ayrıca fotoğraf ve video çekimleri için bir 8.1 MP arka kamera, 2.2 MP bir ön kamera bulunacak. WiFi, Bluetooth 4.0, 4500 mAh pil özellikleri ve Android işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.2 çalışacak. Tabletin ayrıca önümüzdeki aylarda Android 5.0 Lollipop güncelleme alması bekleniyor.

Sony Xperia Tablet Z3 Compact ise yavaş yavaş dünyaya yayılıyor.

Sony Xperia Z3 Compakt Tablet
Sony Xperia Z3 Compakt Tablet

Kaynak: AppBull

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz