Samsung Japonya'da WiFi Gear S Akıllı Saat Satışına Başladı

Samsung Gear S büyük, 2 inç kavisli ekran ile Samsung’un Tizen tabanlı yazılımına sahip akıllı saattir. Telefonunuzdan bildirimleri görüntüleme yeteneği vardır. Gear S varken bir telefon kullanmanız gerekmez. Bluetooth veya internete bağlanabilirsiniz.

ABD ve dünyanın birçok yerinde, Samsung Gear S Verizon, Sprint, AT & T ve T-Mobile gibi kablosuz taşıyıcılardan gelen hücresel veriler için bir SIM kart desteği sağlar.

Ama Samsung, sadece mobil ağları desteklemiyor. Japonya’da Gear S’in  yeni bir sürümünü başlattı. WiFi’de sunuyor.

Çoğu akıllı saatte Bluetooth bulunur ama WiFi yoktur. Yani Gear S yeni varyantında telefonunuzun internet bağlantısını kullanmadan tipik bir akıllı saatten farklı çalışır.  Ev, iş ya da kahve içmek için gittiğiniz yerdeki ağa bağlanabilirsiniz.

Gear S WiFi sürümü yalnızca sürüm şu anda Japon NTT DoCoMo taşıyıcı tarafından sunulmaktadır. Samsung, diğer pazarlara da bu sürümü sunmak isteyebilir. Ancak bu konuda henüz açıklama yapmadı.

Teorik bir standart Gear S satın aldığınızda bir SIM kart takmadan kullanabilirsiniz ve WiFi’li modelde ise SIM kart yuvası veya 3G yetenekleri yoktur.

Samsung Japonya'da WiFi Gear S Akıllı Saat Satışına Başladı
Samsung Japonya’da WiFi Gear S Akıllı Saat Satışına Başladı

Kaynak: Android Authority

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz