Japonya merkezli büyük teknoloji firması Sony‘nin nesillerdir ürettiği oyun sistemi Playstation serisinin son üyesi olacak olan Playstation 5 bir süredir oyun tutkunları ve meraklıları tarafından beklenmekte. Sony’nin keşfedilen yeni bir iş ilanı ise bu konuda oldukça önemli bilgiler sunuyor. Haber dünyasının yeni keşfettiği bu ilan, firmanın yeni oyun konsolu PS 5 için harekete geçtiğini gösteriyor.

PS 5’nin adı geçmese de ilanda “yeni oyun sistemleri” olarak bahsediliyor ve PS 5 dışında bir cihaz olması şansı imkansıza yakın. Ancak buradan yakın bir zamanda ürünün piyasaya sürüleceğini de beklemek doğru olmaz. Zira halen çalışmalar ilk aşamada. Yani halen ürünün piyasaya sürülmesine birkaç sene daha var. Yani en geç 2019 yılında yeni oyun konsolu raflardaki yerini almış olacak.

Peki PS 5’te ne gibi özellikler olacak?

Konsol hakkında önemli detayların yayıldığını söylersek yanlış bir bilgi vermiş oluruz. Ancak teknoloji duayenlerinin tahmini yeni konsolda 4K oyun desteği olacağı, gelişmiş bir sanal gerçeklik desteği ve gelişmiş medya oynatma özellikleri gibi pek çok yeni özelliklerin ekleneceği yönünde. Bize ise beklemekten başka bir şey düşmüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz