Bir süre önce Microsoft tarafından yeni işletim sistemi Windows 10 mağazada ve güncelleme merkezlerinde indirilmeye sunulmuştu. Biz de siz takipçilerimize bunu aynı gün içerisinde haber olarak ulaştırmıştı. Bu haberimizi görmek için tıklayın. Bu haberin yayınlanmasının ardından pek çok kişi tarafından Windows 10’a geçiş işlemi tamamlanmıştı. Ancak Sony cephesinden bu rüzgarı yavaşlatacak bir açıklama geldi.

Firma tarafından kullanıcılarına yapılan açıklamada Windows 10’a geçiş işlemi için acele etmemeleri telkin edildi. Bu şaşırtıcı açıklamaya sebep olarak ise yaşanabilecek yazılım ve denetim sorunları gösterildi. Zira pek çok firma Windows 10 testlerini henüz tamamlayabilmiş değil. Sony ise bu testlerini Ağustos ayı sonu gibi tamamlayacak. Bu bağlamda kullanıcılarını uyarması doğal karşılanabilir.

Ancak kullanıcılar isterse bu uyarıya kulak asmayıp Windows 10 işletim sistemine geçiş yapma özgürlüğüne sahip elbette. Ancak işini detaylı düşünen pek çok kişi geçiş işlemini gerçekleştiremeyecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz