Microsoft bir süre önce işletim sistemleri arasında teorik olarak sonuncusu olacağını açıkladığı Windows 10‘un haberini vermişti. Pek çok teknoloji kulisinde ortaya işletim sistemi ile ilgili olarak pek çok dedikodu atılmıştı. İşte bunca heyecana ve bekleyişe yol açan Windows 10 sonunda resmi olarak hizmete sunuldu.

Daha önce 29 Temmuz olarak belirlenen çıkış tarihinde herhangi bir sapma göstermeyen Microsoft, bu sayede olası tepkileri de önlemiş oldu. Windows 10’u şu anda ücretsiz olarak edinebilecek pek çok insan bulunuyor. Zira firma daha önce lisanslı olarak Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 kullanan kişilerin Windows 10’u ücretsiz olarak edinebileceğini de açıklamıştı. Ancak elbette cihazınızda 3 GB kadar bir boş alan da yer alması gerekmekte.

Peki, Windows 10 nasıl yüklenir?

Eğer lisanslı bir işletim sistemi kullanmıyorsanız, mağazalarda bir süre sonra Windows 10 ile karşılaşabilirsiniz. Ancak yukarıda belirtilen lisanslı ürünleri kullanıyorsanız; aşağıdaki iki yolu izleyerek yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

1) Denetim Masası>Windows Update

2) Mağaza uygulaması ile güncellemeleri denetle seçeneğine tıklamak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz