Sony 2015 Yılı İlk Yarısında Büyük Ölçekli Tablet Sunacak

Sony’nin 2015 yılının ilk yarısında çıkması için 12 inç ekran boyutu aşan, geniş bir tablet üzerinde çalışıyor olduğu söyleniyor. Tablet bir kaç gün önce Sony Xperia olarak adlandırılan bir 12.9 inç Sony tablet özellikleri ile gelecek olan Ultra Z4 Tablet olacak.

Son zamanlarda, bir Tayvanlı yayın Digitimes’ın yeni bir rapora göre Sony, Samsung ve Apple ile birlikte büyük tablet pazarına katılacağını öğrendik. Kaynakların başı olarak, iddia edilen tablet için üst segment pazar hedef olacak ve 1000 dolar üzerinde bir iri fiyat etiketi yer alacak.

Samsung Electronics ve Apple ek olarak, Sony de ilgili tedarik zinciri kaynaklarına göre, 2015 yılının ilk yarısında kısa bir süre seri üretim girecek cihazda bir büyük boyutlu tablet başlatması bekleniyor.

Sony’nin 12 inç tableti özellikle üst seviyeyi hedef alması beklendiği için fiyatı 1.000 doları aşabileceği kaynaklar tarafından söylendi.

İddia edilen tablette fotoğraflar ve videolar için 8MP kamera büyük bir 12.100 mAh pil ve 3840 x 2,400 piksel çözünürlük sunan 12.97-inç ekran yer alacak.  Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, RAM 6 GB ile gelecek cihaz 8.6mm inceliğinde olacaktır.

Tabletin varlığı hakkında Sony hiçbir açıklama yapmadı. Bunu bir rivayete olarak düşünebiliriz çünkü Digitimes’ın titrek bir sicili vardır.

 

Sony 2015 Yılı İlk Yarısında Büyük Ölçekli Tablet Sunacak
Sony 2015 Yılı İlk Yarısında Büyük Ölçekli Tablet Sunacak

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz