Samsung Galaxy A5 Modeli İle Çıkış Arıyor

Piyasadaki zor rekabet içinde olan şirketler bu rekabet ile başa çıkabilmek için birçok stratejik kararlar almaktadırlar. Şirket yöneticilerinin aldıkları kararlar sonucu firmaların geleceği şekillenir. İleride yapacakları yatırımları büyük bütçe toplantıları ile kararlaştırıp hangi yönde ilerlemeleri gerektiğine karar verirler. Küçükten büyüğe bütün firmaların satış politikaları içinde verdikleri kararlar vardır. Ayrıca müşterilerinin her istediğine cevap verebilen firmalar bir süre sonra piyasaya çıkarttıkları fazla çeşitteki ürünler arasında boğulacak seviyeye gelmektedirler. Takip etmesi ve hemen hemen her klasman da sürekli büyümek isteyen şirketler bir süre sonra çeşit ve sürüm miktarlarında azalmaya gitmenin daha doğru bir karar olacağı düşünürler.

Samsung şirketi bir çok çeşit ürünü piyasaya çıkarttıktan sonra bu tür ürünler ile uğraşmaktan yeni ürünlere ve şirketlerinin geleceğini düşünmeye pek fırsat bulamamıştır. Bu sebeple rekabet kavramına kendisini çok kaptıran Samsung şirketi en son teknolojik cihazların birleştiği Alpha modelini geliştirmişti. Bu model bu zamana kadar şirketin ürettiği en iyi modellerin başında gelmektedir. Ancak ekonomik yönden bu modelin fiyatlarının Pazar içinde yüksek olması dolayısıyla çok fazla istediği satış rakamlarına ulaşamadı.

Bundan dolayı daha alt sınıf model olan Galaxy A5 modeline ağırlık vereceği dedikodular arasında. Alpha modelinden de vazgeçecek olan şirket bütün çalışmalarını Galaxy A5 için yapacağa benziyor.

Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A5 Modeli İle Çıkış Arıyor

Kaynak: phonearena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz