Samsung Galaxy Grand Max Ortaya Çıktı

Samsung zaten önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması beklenen Galaxy A3 ve A5’i duyurdu. Ancak Koreli şirketin hattında dahası da var gibi görünüyor.

Samsung Galaxy A5, A7 ve Galaxy Grand Max dahil olmak üzere Güney Kore’de üç yeni akıllı telefon satışa sunacağı söylendi.

Geçmişte Samsung Galaxy A7 birkaç kez duyduk ama Galaxy Grand Max yeni bir şey gibi görünüyor. Bilinen kadarıyla Samsung Galaxy Grand Max söz konusu olduğunda, iddia edilen cihaz 5.2 inç HD ekran ile geleceği söylenir. Dört-çekirdekli işlemci, RAM 1.5GB, 16 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş 1.2GHz saat hızına sahiptir ve daha fazla depolama gerektiğinde microSD kart yuvası kullanılmaktadır. Fotoğraf ve videolar için 5 MP ön kamera karşı karşıya olan 13 MP kamera yer alıyor. 2.500 mAh pil, Android kutu işletim sistemi olarak Kitkat 4.4.4 ile çalışır.

İkinci yayınlanmamış cihaz ise Samsung Galaxy A7, bir 1.5GHz okta-çekirdekli işlemci tarafından güçlendirilmiştir. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 5,2 inç ekranı vardır. Android KitKat4.4.4, 2GB RAM, genişletilebilir depolama 16 GB, 13 megapixel birincil kamera, 5 megapiksel ikincil kamera ve 2.500 mAh pil cihazda yer almaktadır.

Dünya genelinde tam lansman tarihi hakkında hiçbir açıklama yapılmamıştır.

 

Samsung Galaxy Grand Max Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy Grand Max Ortaya Çıktı

Kaynak: SAMMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz