Samsung’un bu yıl patlatacağı son olay sanal gerçeklik cihazı olacak ve Galaxy Note 4 ile birlikte tanıtılacağı düşünülüyor.

Çoğu zaman sanal gerçeklik gözlüğünden sızan haberleri alsak da neye benzediğini tahmini olarak biliyorduk. Karşılaştığımız hiçbir haberde ürünün son halini görmemiştik.

The Verge ismini taşıyan site gözlüğün son halini internete taşımıştır. Samsung bu ürününü Project Moonlight adı altında 3 Eylülden sonra tanıtıma sunacak diye düşünülüyor.

Cihaz genelde Gear VR olarak adlandırılmış olsa da resme bakıldığında daha çok Google’ın Cardboard’ını andırıyor. Üzerindeki lensleri görüntüleri 3 boyutlu hale getirecek ve görsel bir şölen yaşatacak. Bu sadece bir düşünce ama öyle olacağı temenni ediliyo

Oculus’un işbirliği yaptığı dedikodusu yayılmıştı. Açıklamaya göre, bu cihaz ile yakından ilgileniyorlar ama Rift’i üreten ekibin bu konu ile ne kadar ilgili olduğu hakkında bir bilgi verilmedi.

Bir de düşünülen şudur ki, Samsung sanal gerçeklik cihazını Galaxy Note 4 ile aynı gün gözler önüne serecekse iki cihaz arasında bağlantı olması büyük bir ihtimal.

PROJECT MOONLİGHT
PROJECT MOONLİGHT

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz