ASUS kendi aletlerinde kullanmak için geliştirdiği ZenUI arabirimine sahip ve 4 inç ekranı olan akıllı telefon artık ülkemizde.

ZenFone 4, pratik kullanıma sahiptir. İnce ve şık bir tasarımı vardır. Sadece 120 gr. ağırlığındadır. Gençlerin düşünmeden tercih edebilecekleri telefonlardan biridir.

Cihaz Intel Hyper – Threading teknolojisine ve 1.2 GHz Intel Atom Z2520 işlemciye sahiptir. Bu işlemci ile yüksek bir işlem gücü sunmaktadır.

ZenFone çatlamaya ve çizilmeye karşı dayanıklı bir ekrana sahiptir. Ayrıca, zamanı geri sarma, alan derinliği, akıllı silme ve HDR çekim modları ile öne çıkmaktadır.

Ön ve arka kamerası 5.0 MP çözünürlüğe sahip olan kamerası PixelMaster teknolojisi ile üretilmiştir. Bu cihaz ile çekilen video ve fotoğraflar çok daha canlı ve renk kalitesi yüksek olacak.

Telefon parmak izi tutma özelliği ile de dikkat çekmektedir. Sadeleştirilmiş menüsü ve ikonları ile kolay ve uyumlu temaları ile eğlenceli bir kullanım sunuyor.  Cihaz tüm avantajları ve taksit seçenekleri ile sadece Turkcell’de satışa sunulacaktır.

ASUS ZENFONE
ASUS ZENFONE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz