Samsung’tan Yeni Tablet Geliyor

Samsung zaten kendi adı altında birkaç tane tablete sahip. Ancak şirket başka bir tablet için hazırlanıyor.

Son zamanlarda, Hindistan’da web sitesi ithalat Zauba üzerinde bir model numarası SM-T116 ile sözde Samsung tablet göze çarpıyor.

Tablet için Hindistan’da itest ve değerlendirme amacıyla Zauba üzerinde listeleme başına geldiği bildirildi. Bu 7 inç ekrana sahip ve bir giriş seviyesi tablet olacak. Taşıdığı fiyat etiketine bakılırsa Samsung Galaxy Tab 3 Lite’in muhtemelen halefi olacak ve uygun bir fiyat etiketi bulunacak.

Sadece Zauba onun bazı özellikleri ortaya çıkardı. Geekbench’te iddia edilen bir tablet değildir ama zaten tablet hakkında bilinen çok fazla şeyde yoktur.

Tablet 7 inç ekran özelliği ile bekleniyor. Bir dört çekirdekli işlemci Speadtrum sc8830 1GB RAM ile eşleştirilmiş 1.2GHz saat hızına sahip olacak olan Android işletim sistemi Kitkat 4.4.4 ile çalışacak.

Tabletin ne zaman tanıtılacağı hakkında açıklama yapılmadı ama Las Vegas’ta düzenlenen CES 2015’te çıkmak için gün ışığını bekliyor olabilir. Samsung önümüzdeki aylarda başlatmayı planlıyor başka ürünler hakkında da sürprizler yapacak.

 

Samsung’tan Yeni Tablet Geliyor
Samsung’tan Yeni Tablet Geliyor

Kaynak: Zauba

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz