Samsung İlginç Bir Reklam Yayınladı

Hepimiz Samsung’un büyük bir pazarlama bütçesi olduğunu biliyoruz ve onun pazarlama ekibi küçük bir yardım ile tüm festivalleri devralmak yeteneğine sahiptir. Bu Noel, Koreli dev şirket televizyonda, her yerde kendi cihazlarının promosyonlarını yaptı. Reklam panoları hazırladı ve en son videoda, Samsung Galaxy S5 kullanarak hayata bir kardan adam getirdi. Temelde cihazın suya dayanıklı (IP67) teknolojisini vurgulamak için bu reklam yapıldı.

Üç tane GS5 kullanıldı. Bunlardan biri kardan adamın kalbine yerleştirildi ve diğer ikisi de gözlerini oluşturdu. Cihazlar sayesinde kardan adam yaşayan bir kardan adam haline geldi elbette burnuna havuç koymayı da unutmadılar. Bu şekilde basit ama eğlenceli bir düşünceyle çok fazla remlam için para harcamadan hem cihazlarının suya ne kadar dayanıklı olduğunu gösterdi hem de akılda kalıcı bir video yayınlamış oldu.

Koreli dev kendi YouTube kanalında animasyonunu yayınladı. Gözleri ve kalbi yükledi ve siz de bunu yapabilirsiniz ancak bunu yapmak için birden fazla Galaxy S5 cihazı gerekir. buna kardan adam 2.0 adı verildi. Herkes bunu yapabilir. Fazla cihaz almanıza gerek yok arkadaşlarınızdan yardım isteyin ve suya dayanıklıdır korkmayın.

 

Samsung İlginç Bir Reklam Yayınladı
Samsung İlginç Bir Reklam Yayınladı

Kaynak: SAMMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz