Yükselişteki Xiaomi Mi 4 Akıllı Telefonu

Reklam pazarında boy gösteren şaşalı özellikleri anlatılan telefonlardan farklı ve yeni tasarım özellikleri olan birçok telefon mevcut bu telefonların bir kısmı Türkiye de satılıyor ancak reklamları düzgün yapılamadığından hak ettiği satış rakamlarına ulaşamamış durumdalar. Bizim piyasamızda en çok tutulan telefonlar herkesin hem fikir olduğu Samsung Galaxy serisi ve Apple iPhone serisidir. Tabiki dünya piyasasında da hatırı sayılır bir satış rakamlarının olduğu da söylenmeden geçilemez. Ancak durum buyken bu sektörün içine girmek isteyen birçok teknoloji üreticisi firma yeni özellikleri olan telefonlar da üretmektedir.

Xiaomi adında çiçeği burnunda bir firma olan ve akıllı telefon pazarına girdiği Çin ülkesinde büyük satış rakamları yakalayabilen bu firma yeni Xiaomi Mi 4 modelini tanıttı. Bu modelin bir alt versiyonu olan Mi 3 satış rakamları oldukça yüksek değerlerde oldu ki zaman kaybetmeden yeni modelini duyurdu. Bu modelindeki özellikleden bazılarını sayarsak öncelikle sağlam ve hafif bir çelik malzemesinde kasaya sahip olmasına rağmen bu telefon sadece 150 gr ağırlığa sahiptir. 13 MP arka ve 8 MP ön kamerası ile yüksek çözünürlükte fotoğraf ve video çekmeye de imkan sağlıyor.

Tam 3080 mAh bataryası ile sıkıntısız bitmeyen birde pil ömrü veren bu cihazın Türkiye de satıla sunulması büyük merakla beklenmekte.

Yükselişteki Xiaomi Mi 4 Akıllı Telefonu
Yükselişteki Xiaomi Mi 4 Akıllı Telefonu

Kaynak: hurriyet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz