Exynos 9 8895'in Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı çalıştırması bekleniyor.

Samsung, Samsung Electronics‘in ABD şubesinden gelen isimsiz bir kaynağa göre gelecekteki amiral gemisi telefonları için yeni bir yatırıma başlayacak. Outlet perakendecisi Chosun Biz, Seul merkezli firmanın Al fonuna daha fazla para yatırabileceğini bildirdi. ABD’li isimsiz bir Samsung yetkilisinin aktardığına göre, “Yakın tarihli birkaç anlaşmaya rağmen, yönetim şirketi Al’ya daha fazla temel yatırımlar yapmaya ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Samsung’un Al satın alımlarıyla ilgili yaptığı yatırımlardan biri de, Apple‘ın akıllı asistanı Siri üzerinde çalışan bazı geliştiricilerin kurduğu bir ABD’li Al kuruluşu Viv Labs‘un satın alınması. Daha önce Samsung, araç bilgi-eğlence sistemi ve diğer ses / görüntü ekipmanlarıyla ünlü Harman International‘a yatırım yaptı. 8 milyar dolarlık devasa bir miktar, bugün şirketin en büyük satın alımını yapan Samsung’ Harman İnternational’u aldı.

Bunlar Samsung‘a Al ve makine öğrenme teknolojisinin geliştirilmesinin bir göstergesi olabilirken, bahsedilen olayın ilk ürünü Galaxy S8‘de görülebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz