Kado Cüzdan ve Kado Kol, verimi ödün vermeden küçültülebilen taşınabilir şarj cihazlarıdır.

Hantal gadget’lar artık sürekli seyahat eden kullanıcılar için kabul edilemez. Bu, teknoloji şirketlerinin verimliliğini sürdürürken ürünlerinin boyutlarını küçültmelerinin nedenidir. Kado Cüzdan ve Kado Kılıfı, kullanıcıların alıştıkları “sarkan kablolarla dolu hantal güç bloklarından” uzak olan “çığır açan” araçlardan bazıları.

Kado Cüzdan, kalınlığı (veya inceliği) birbiri üstüne yığılmış üç kredi kartına benzeyen, dünyanın en ince şarj cihazı olarak lanse edilmiştir. Bu boyutta, şarj cihazı mükemmel bir şekilde iki katlı bir cüzdan veya bir jean cebine sığar.

Kado Cüzdan 1.88 inç x 1.57 inç (48 x 40mm), kalınlığı 0.2 inçten daha az. Mikro USB,  veya USB-C bağlantı noktaları için 2 fit uzunluğunda geriye çekilebilir bir kabloya sahip olmasına rağmen, kablosu karışmayan bir deneyim sağlamak için benzersiz bir şekilde tasarlanmış bir kablo ile birlikte geliyor.. Şarj cihazının üst tarafında katlanabilir değiştirilebilir uçlar bulunuyor.

Şarj cihazı, iPhone ve Android cihazlarıyla uyumludur. 2.1A Hızlı Şarj özelliği sayesinde enerji depolamak için fazla zaman gerektirmez. Kado Sleeve dizüstü bilgisayar içindir, 70 wattlık şarj cihazı ince bir kalem ve bir akıllı telefon kadar büyüktür. İki cihazın aynı anda şarj edilmesini sağlayan iki USB portu vardır.

Kado Kılıf, iki renkte (siyah beyaz) gelir ve 1,8 inç x 3,54 inç (48 x 90mm) boyutlarında ve 3,4 oz ağırlığındadır. (97 gr.). Şarj cihazı iki katına katlanarak kolayca bir dizüstü bilgisayar kılıfına veya cebinize sığar.

Bu özelliklerin yanı sıra, dizüstü bilgisayar şarj cihazı, 6,5 fit uzunluğunda kablo ve farklı dizüstü bilgisayarlar için çok sayıda şarj ipucu ile donatılmıştır. Kado Cüzdan ve Kado Kol her zaman akıllı telefonlarında veya dizüstü bilgisayarlarında olan insanlar için büyük bir yardımcıdır, ancak bazı kullanıcıların şarj cihazının fiyatı ağır olabilir.

Mashable‘a göre, Kado Cüzdanının Kickstarter‘da yaklaşık 50 $ ‘lık, Kado Sleeve‘in ise yaklaşık 99 $‘ a mal olacağı belirtildi. Ancak bu fiyatlar, cihazların pratik ve verimli tasarımı için buna değer. 2017 baharında ürünlerin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Kado ortak CEO’su Itay Hasid, Digital Trends’e “her zaman mobilitemizi artırmak istiyoruz” ve şarj hızını boyutundan ödün vermeden artırarak yapıyor. Kullanıcıların dizüstü bilgisayarları, tabletleri ve telefonları için “gerçekten taşınabilir çözümler” sunmak istiyorlar.

Kado Cüzdan ve Kado Kolunu alacak mısınız? Neden ya da neden? Düşüncelerinizi paylaşın ve aşağıdaki şarj cihazlarını kontrol edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz