Nexus 6, Android Nougat 7.1.1'e güncellendi.

Android 8.0 Sürüm Tarihi Yakın

Mashable’ın bildirdiğine göre, Android’in kıdemli başkan yardımcısı Hiroshi Lockheimer, Android topluluğuna Nougat‘ın ardılı hakkında Twitter hesabında gizli bir video yayınladı ve Android O’daki “O” nun ne anlama geldiğini ima etti. Bu nedenle, Android taraftarları, Android 8.0‘ın “Oreo” olarak adlandırılacağını ve yayın tarihinin yakın olduğunu hızlı bir şekilde yayıldı.

Android 8.0 hakkındaki spekülasyonlar, Android’in önyükleme animasyonunun Tech Burner’ın YouTube kanalında özellikle sızdırıldığı zaman daha da güçlendi. Ancak, kontrol üzerine, video, sadece dört tane Oreo Çerezini içeren özellikleri,suya düşmüş gibi görünüyor. Bu arada, Android 8.0 hakkında, özellikle en yeni özelliklerinin neler olduğu ve sergilenecek işlevler hakkında hiçbir bilgi yok.

Gelecekte Andromeda OS Olmayacak

Android 8.0 dışında, Android topluluğunun üyeleri, Chromebook Pixel 3’e önceden yüklenmiş olması beklenen Andromeda OS‘yi bekliyor.Ancak SlashGear, Google’ın Pixel dizüstü markasını sonlandırmaya karar verdiğini ve üçüncü sürümü piyasaya çıkarmayacağını bildirdi. Andromeda OS kaderinin belirsizliği ile sonuçlandı.

Ancak Rich Osterloh, Google tarafından yapılan dizüstü bilgisayar üretimini durdurma kararının sürekli olarak eleştirilen Chrome OS ile bir ilgisi olmadığını MWC 2017 sırasında yapılan röportajda söyledi. Aslında Osterloh, kapılarını Andromeda OS’a kapatmadıklarını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz