Seveceğiniz resim kalitesinde, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak monitör için doğru seçim. Samsung LED Monitör Serisi 3, siyah parlak görünüme sahip şık tasarımı ile bütün dikkatleri üzerinde topluyor.

Samsung LED Monitörde, parlaklığı ayarlayarak istediğiniz tasarrufu elde edebilirsiniz. Size %50, %25 ve Güç Tasarrufu Kapalı şeklinde üç enerji tasarrufu seçeneği sunar.

Samsung LED Monitör Serisi 3, siyah parlak görünümüyle şık bir tasarıma sahiptir. Gösterişsiz tasarımıyla temel ögelere bağlı kalmaktadır. Boyun yapısı yerden tasarruf sağlar ve benzersiz bir yapısal güzellik katar.

Sihirli Kalite Arttırma ile daha iyi görüntü alabileceğiniz bir seviyeye çıkabilirsiniz. Orijinal görüntü kalitesinin yanında gelişmiş görüntü kalitesi size oldukça zevk verecektir. Sihirli Kalite Arttırma büyültme işlemi sırasında bozulan görüntüyü düzenler ve size bozulmamış, parlak bir görüntü sunar. Görüntüler dizüstü bilgisayardaki görüntülerden daha keskin ve nettir.

Mega DRC size dokunmayı hissettirecek görüntülerle, izleme deneyiminizi arttırır. Resim kalitesi ve yeni renk düzeyleri imkânı yaratır. Kontrast seviyesindeki artışla berrak görüntülere sahip olacaksınız.

SAMSUNG LED MONİTOR
SAMSUNG LED MONİTOR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz