Nokia’nın yeni telefonu Nokia 130 internete bağlanmayan, ekranı küçük ve kısaca akıllı telefon kategorisine girmeyen yeni bir tasarım. Fiyatı da sadece 20 Euro.

Son yıllarda Microsoft’un da dâhil olduğu büyük teknoloji firmaları, akıllı telefonlara yönelmiş durumda.  Windows Phone işletim sistemli telefonların yanında, ucuz ve basit telefonları da unutmuş değil.

Geniş telefon ürünleri yelpazesinin gerisinde kalan ucuz ve basit telefonları unutmayan Microsoft, bu tür telefonlara hala ihtiyaç duyulduğunun ve duyulacağının farkında.

Nokia 130’un ekranı 1.8 inçlik QQVGA şeklinde olacak. Müzik çalar ve video oynatıcısı bulunuyor. Veri bağlantısı içermediği için internet kullanılamıyor. 13 saat kesintisiz konuşma imkânı sağlıyor. Çift SIM kartı destekleme özelliğe sahip. 32GB microSD kart desteği de bulunuyor.

Microsoft yeni ürünü olan Nokia 130’u, ucuz ürünlerin hala geniş bir şekilde kullanıldığı Çin, Mısır, Hindistan, Nijerya, Kenya, Pakistan, Vietnam ve Filipinler gibi ülkelere satacak.

20 Euro gibi bir fiyatla satışa sunduğu ürünün sürümünden para kazanmayı hedefliyor.

WİNDOWS NOKİA 130
WİNDOWS NOKİA 130
Paylaş
Önceki İçerikBeyaz Hyperx Cloud
Sonraki İçerikSamsung S24c350h 5ms 24 Led Monitor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz