Samsung Android 5.0 Lollipop Yayıyor

Samsung Android 5.0 Lollipop’u birkaç telefonu için yayacağını söyledi. Yüksek seviye telefonlarda ise hala güncellemelere dahil bir açıklama yapılmadı.  Google Edition Samsung Galaxy S4 birkaç bölgede Android 5.0 güncellemesini aldı ve bunun yanı sıra Samsung Galaxy S5 içinde güncelleme yayınlandı.

Son zamanlarda, şirketin Fin web sitesinde bir sayfada Android 5.0 lolipop almak için beklenen cihazlar hakkında bazı bilgiler ortaya kondu. Şaşırtıcı olarak yakında güncelleme alacak olanlar yayınlandı.

Samsung Galaxy S4’ün yanı sıra Samsung Galaxy Mini S5’de listeye dahildir. Lolipop güncellemesini almak için beklenen şaşırtıcı olay ise iki yıldan daha eski olan Samsung Galaxy Note 2 de olacak olan güncelleme oldu. Ama güncelleme tarihi hakkında herhangi bir şey açıklanmadı.

Samsungeski cihazların bazıları için güncelleme yaptığını görmek güzel oldu. Listedeki diğer cihazlar arasında Note 3, Samsung Galaxy Alpha ve Galaxy S5 ve Note 4 de vardır

Tabletlerin çoğu da listelenmiştir. Ama özellikle hangi tabletlerin ne zaman güncelleme alacağı belli değil. Resmi haberler için Koreli şirketin kararlarını beklemek zorunda kalacaksınız.

Samsung cep telefonlarından hangisi ne zaman güncelleme alacak zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

 

Samsung Android 5.0 Lollipop Yayıyor
Samsung Android 5.0 Lollipop Yayıyor

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz