Samsung Galaxy Tab Tabletlerde Seri Sunuyor

Samsung yeni tabletini tanıttı bir süre oldu ama Koreli şirket Mart Mobil Dünya Kongresi’nde 2015’te tanıtmak için yeni cihazlarını bekletiyor.

Daha önce iddia edilen Samsung Galaxy 4 8.0 halefinin 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisi ile geleceğini duyduk. Son tabletin aslında tek bir tablet olmadığı ortaya çıktı ve Bluetooth veritabanı üzerinde Galaxy Tab 4 10.1 inde önümüzdeki haftalarda güncelleştirilmiş 64-bit Snapdragon 410 işlemci ile piyasaya çıkacağı haberini geldi.

GFXBench üzerinde tespit edilen yeni tablet Galaxy Tab 8.0 4’ün aksine 10.1 inçlik varyantı hakkında ayrıntılar yer almıyor. Ancak, 8-inç versiyonuna benzer bir dizi özelliklere geleceği kesin ama daha büyük bir ekrana sahip olacak.

Şimdilik versiyonlardan sadece Galaxy Tab 4 7.0’ı biliyoruz ve haleflerinde özellikle işlemci donanımlarının aynı olması bekleniyor.

 

Samsung Galaxy Tab Tabletlerde Seri Sunuyor
Samsung Galaxy Tab Tabletlerde Seri Sunuyor

Koreli şirketten hiçbir resmi onay yok ama MWC 2015’te yer alması bekleniyor. Genelde cihazlar resmi olmadan şirketler açıklama yapmaktan kaçınıyor. İddia edilen tablet hakkında başka bilgi aldığımızda güncelleme olarak sizlere haberdar edeceğiz.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz