Samsung Galaxy Tab S İçin Üretilmiş Klavye Logitech Type-S Çıktı

Ünlü teknoloji firması Logitech yeni bir ürün çıkarak kullanıcıları memnun etmek niyetini devam ettirmek ve farklılığını göstermek için Samsung Galaxy Tab S ürünü için Logitech Type-S adında bir cihaz çıkartmıştır. Bu cihaz Bluetooth klavye olarak yazım kolaylığı sağlayacaktır. Çünkü tabletiniz ne kadar iyi olursa olsun iyi bir yazım klavyeniz olmadığı zaman bu tabletlerin kullanımı oldukça zorlayıcıdır.

Logitech ürettiği bu Logitech Type-S ürününün  SecureLock adındaki özelliği sayesinde tabletin altında bulunan yuvaları yardımıyla kendisini tablete adeta kilitleyerek tablet ile bütünleşir. Bu bağlantı ile tablet kolayca klavye ile birlikte taşınabilir. İstenildiği gibi taşıma kolaylığı sağlayan bu cihazın sert plastik karışımı pamuk dokumalı yüzeyi sayesinde sağlam ve koruyucu özelliği de vardır. Kapak üzerinde bulunan mıknatıslar tabletin kapalı durmasını sağlar. Ayrıca yazı yazmayı kolaylaştırmak için tableti dik pozisyonda tutan özelliği de bulunmaktadır. Klavye üzerinde bulunan kolaylaştırıcı tuşlar posta, müzik gibi kullanıcıların sürekli ihtiyacı olan bu tip yazılımlara kolayca ulaşmasını sağlar.

Logitech Type-S klavyesi Samsung Tab S ile eşleşmesi oldukça kolaydır. Sadece bu cihazları birbirine bağlamanız yeterli olup Android yazılımı sayesinde siz hiç zorluk çekmeden bu klavyeyi kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu cihazın fiyatı ise şimdilik 99$ seviyelerindedir.

Samsung Galaxy Tab S İçin Üretilmiş Klavye Logitech Type-S Çıktı
Samsung Galaxy Tab S İçin Üretilmiş Klavye Logitech Type-S Çıktı

Kaynak: Androidcentral

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz