LG G Pad 8.3 Google Play Edition Android 5.0 Lollipop Sundu

Android 5.0 Lollipop Nexus cihazların yanı sıra birkaç diğer telefonlar için yayılıyor. Ancak Google Play Edition cihazlarda çıkacağı hakkında hiçbir açıklama gelmemişti. HTC Google Play Edition cihazlar için Android 5.0 Lollipop erteledi, ama süreç yeniden başladı gibi görünüyor.

LG G Pad 8.3 Google Play Edition kullanıcılarına ilk GPE cihazı yaparak Android Lollipop 5.0 güncellemesini tabletler için yayıyor.  Güncelleme günden güne yayılıyor ve zaten bu cihazınız varsa önümüzdeki birkaç gün içinde cihazınıza ulaşması an meselesidir.

OS zip dosyası elle de kontrol edilip kullanılabilir. Ancak bu durumun sakıncaları ve gereksinimleri vardır. Artı, bu ROM flaşın nasıl olduğunu bilmiyorsanız özellikle tavsiye edilmez. OTA cihazınızla – karıştırması için yerine gelmesini beklemek daha iyidir.

Güncelleme işlemleri elle güncellemek için karar vermeden önce cihazınızı yedekleyin emin olmak için ücretsiz depolama alanı en az 500 MB gerektirir. Google Play Edition, güncellemeleri geldiğinde sürüm cihazlarda bildirim olarak görünecektir.  LG dışında diğer GPE cihazlar da önümüzdeki haftalarda güncelleme gelecek. Artık yayılmaya başladı ama bu arada LG G Pad 8.3 güncelleştirme alanlarda olabilir. Her ülkeye ayrı zamanlarda sürüm aktarılacak.

LG G Pad 8.3 Google Play Edition Android 5.0 Lollipop Sundu
LG G Pad 8.3 Google Play Edition Android 5.0 Lollipop Sundu

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz