Samsung Galaxy S6’dan Son Haberler

Çok kısa bir zaman önce Samsung kavisli ekrana sahip bir varyantı dahil yaklaşan Galaxy S6 farklı prototipler test ettiğini ima eden söylentiler duyduk.

Samsung, Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda (CES) 2015 Galaxy S6 amiral gemisi cihaz için tamamen yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor ve SamMobile gelen yeni bir rapora gör güvenilir kaynaklara dayanarak bu söylenti yayılıyor.

Ancak burada bir tuhaflık var. Cihazı resmen başlatmak değil ama Las Vegas büyük olay sırasında kapalı ortaklarına gösterileceği söyleniyor.

Çok fazla detay bu noktada mevcut değil, fakat cihaz genişletilebilir depolama QHD ekran, 3GB RAM ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 810 veya Exynos 7420 işlemci, 32 GB özelliği İLE bekleniyor. Cihazın 20 MP kamera ile gelmesi bekleniyor ama biz bu konuda emin değiliz. Çünkü iddia edilen cihazda bir 16MP sensörü ile AnTuTu üzerinde fark edildi.

Sadece inanmayarak bu söylentiyi dikkate alalım ama biz iddia edilen cihaz ile ilgili herhangi bir bilgi alırsak en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz. Lansmanı hakkında hiçbir kelime de söylenmedi ama Samsung Galaxy S5 ile aynı anda başlatılacaktır.

 

Samsung Galaxy S6’dan Son Haberler
Samsung Galaxy S6’dan Son Haberler

Kaynak: SamMobile

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz