Facebook Uygulama Aykırı Davranıyor!

Geliştirilen yeni uygulamayı duyunca pek çoğunuzun canı sıkılacak. Profilinizde görünmesini istemediğiniz bazı şeyleri kaldırsanız da arkadaşlarınız ve tanımadıklarınız bunları görecek.

Android uygulama Play Store’da Fecoder ismiyle yer alıyor. Facebook ID’sine girdiğiniz kişinin zaman tünelindeki ve fotoğraflar sekmesinde silinmiş ve normalde çıkmayan fotoğraflardan bazılarını görmenizi sağlıyor. Profilinde olduğunuz işinin beğendiği fotoğrafları ve yorumladığı fotoğrafları gösteriyor ve beğendiği ya da ziyaret ettiği yerleri dede buldurabiliyor.

Ücretsiz bir şekilde telefona indirilen ve herhangi bir izin istemeyen uygulama bazılarının çok sinirini bozacak.  Üstelik Android 2.3 versiyonu üzerindeki tüm cihazlarda çalışan bir uygulama.

3 Ocak itibariyle yayınlanan uygulama içinde Facebook kurucusu olan Mark Zuckerberg’in daha önce yayınlanmamış bazı fotoğrafları da internette düştü.  Zuckerberg’in bir partiye katılımı fotoğraflara yansıdı ve arkadaşları ile partide çekilmiş fotoğrafları da yer aldı.  Hatta bir düğüne terlikle gittiği fotoğraflar da bulunuyor.

Facebook Uygulama Aykırı Davranıyor!
Facebook Uygulama Aykırı Davranıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz